feb 24, 2021

‎‎Bijna geen besmettingen op scholen

feb 24, 2021

CDC rapporteerde ten onrechte dat asymptomatische kinderen grote bron van verspreiding van het coronavirus zouden zijn. Een aantal conclusies van CDC is gedaan op basis van modellen. De data zijn echter bij nadere analyse anders te interpreteren, en dan zijn beperkingen zoals lockdowns en maskerverplichtingen voor het grote publiek niet logisch.‎ CDC Report Buries Shocking Data About Asymptomatic Spread (thefederalist.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.