Welkom op de website van Artsen Covid Collectief!

Wij zijn een groep artsen en medisch professionals die zich zorgen maakt over de negatieve effecten en schade van het huidige coronabeleid in Nederland. We vinden dat gezondheid meer is dan alleen het bestrijden en voorkomen van een virusinfectie. Daarom dragen wij constructief bij aan verandering van het beleid.

We pleiten voor een risicogestuurd beleid en stimuleren een brede open dialoog. Als medisch professionals maken we ons sterk voor een evenwichtig zorgbeleid voor ├ílle Nederlanders vanuit vertrouwen in de eigen gezondheid en zelfregie. Dan kunnen gezonde mensen hun vrijheid terug krijgen en kan aan kwetsbare mensen zo goed mogelijk – op basis van vrijwilligheid – bescherming worden geboden.

Op onze website staat goed onderbouwde informatie waardoor iedereen zijn eigen mening kan vormen en eigen keuzes kan maken.

#vanangstnaarvertrouwen

Hoe jij een bijdrage kunt leveren
Je kunt ons op verschillende manier ondersteunen. Door je aan te sluiten bij onze doelen en vriend te worden. Maar ook door mee te helpen of geld te doneren. Alle hulp is welkom!

Doneren

Word vriend

Meehelpen