nov 2, 2021

Amerikaanse cardioloog: “Myocarditis door vaccins 10 tot 100 maal schadelijker dan door natuurlijke infectie.” ‎

nov 2, 2021

Myocarditis door Covid-19-vaccins is veel heftiger dan myocarditis die jongeren kunnen oplopen bij het doormaken van een Sars-Cov-2 infectie. Klinische studies laten zien dat de Covid-19-vaccindeeltjes rechtstreeks het hart ingaan en dat vervolgens het lichaam direct het hart aanvalt. Peter Andrew McCullough: “Het is voor velen duidelijk dat de bijwerkingen van deze zogenaamde vaccins een veel groter risico vormen dan de zogenaamde experts je willen doen geloven.”‎

McCullough is een Amerikaanse cardioloog. Hij was internist aan het Baylor University Medical Center en hoogleraar aan de Texas A&M University. Hij is hoofdredacteur van de tijdschriften Reviews in Cardiovascular Medicine en Cardiorenal Medicin.

Bron: Dr. Peter McCullough: Myocarditis From Vaccines Is Nothing Like What We See From Natural Infection (redvoicemedia.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.