sep 20, 2021

Bij meer dan de helft van overledenen na vaccinatie lijkt een verband met vaccinatie aanwezig

sep 20, 2021

Bij obductie van tien overledenen na vaccinatie trof men bij vijf gevallen een duidelijk verband aan en bij twee een vermoedelijke samenhang met de vaccinatie. Er zijn verschijnselen van zeldzame auto-immuunziektes gevonden. Niet alleen werden opeenhopingen van lymfocyten in de meest uiteenlopende weefsels gevonden, van de hartspier tot de nieren, de lever en de milt tot de baarmoeder; ook werden beelden te zien waarin het weefsel massaal  werd aangevallen. Een hele reeks lymfocytenfollikels (kleine, zich ontwikkelende lymfeklieren) zijn op volkomen verkeerde plaatsen zoals in het longweefsel aangetroffen. Eveneens was er loslating van endotheelcellen te zien, klonters van rode bloedcellen die uiteindelijk trombose veroorzaken, en reusachtige cellen die zich rond ingesloten vreemde lichamen vormden.

Bron: Pressekonferenz am Montag, den 20.09.2021 | Todesursache nach COVID-19-Impfung & Undeklarierte Bestandteile der COVID-19-Impfstoffe (pathologie-konferenz.de)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.