okt 1, 2021

De Pharmacovigilance Risk Assessment Committee (PRAC) beoordeelt zeldzame gevallen van veneuze trombo-embolie met Covid-19-vaccin Janssen‎

okt 1, 2021

Het ‎‎PRAC‎‎ heeft geconcludeerd dat er een mogelijk verband is met zeldzame gevallen van veneuze trombo-embolie (VTE) met Covid-19-vaccin Janssen.‎ ‎VTE is een aandoening waarbij een bloedstolsel zich vormt in een diepe ader, meestal in een been, arm of lies, en naar de longen kan reizen waardoor een verstopping van de bloedtoevoer ontstaat, met mogelijk levensbedreigende gevolgen. Artsen moeten gewaarschuwd worden voor het vaccineren van mensen met een verhoogd risico op VTE.

Bron: Meeting highlights from the Pharmacovigilance Risk Assessment Committee (PRAC) 27-30 September 2021 | European Medicines Agency (europa.eu)

Artsen Collectief vindt dat het massaal inenten alleen om deze reden al gestopt moet worden

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.