jul 16, 2021

IJshockeyspeler ziet af van deelname aan de Olympische Spelen vanwege eis van een coronapaspoort

jul 16, 2021

Niall McEvoy is een ijshockeyspeler die de afgelopen dertien jaar Ierland heeft vertegenwoordigd. Hij was een belangrijk lid van de ploeg die de zilveren medaille won op de Development Cup 2017 in Andorra.‎‎ Niall heeft zijn teamgenoten en de coaches van het Ierse nationale ijshockeyteam meegedeeld dat hij zijn ontslag indient. In de emotionele e-mail zei Niall dat “hij ‎‎niet langer een land vertegenwoordigen kan dat heeft ingestemd met de discriminatie en segregatie tussen gevaccineerde mensen en niet-gevaccineerde mensen.”‎

Bron: Irish Ice Hockey Star Resigns In Protest Over Vaccine Passports | RichieAllen.co.uk

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.