nov 1, 2021

NHS Wales publiceert de vaccinatiestatus van COVID-19 besmettingen en ziekenhuisopnames: De meerderheid van de geïnfecteerden is gevaccineerd.

nov 1, 2021

Public Health Organisatie NHS Wales laat de volgende cijfers zien: In Wales is de kritieke categorie (ouder dan 60 jaar) voor 95% gevaccineerd. Van de geïnfecteerden blijkt ook 95% gevaccineerd. Van de gehospitaliseerde mensen is 90% gevaccineerd. Wales heeft het punt bereikt waarop vaccinatie, door afnemende effecten, ouderen niet meer beschermt tegen infectie en slechts voor 50% tegen ziekenhuisopname. De boodschap: vaccins zijn tijdelijk nuttig, maar bieden geen volledige veiligheid.

Bron: Survey of vaccine status in cases and hospital inpatients.pdf (wales.nhs.uk)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.