apr 19, 2021

“Niet schaden” betekent geen Coronavaccinatie voor kinderen

apr 19, 2021

Tijdens deze Covid-pandemie blijken twee principes centraal te moeten blijven staan in de gezondheidszorg. De eerste is de Hippocratische eed “‎‎primum non nocere‎‎”. Het tweede is het voorzorgsbeginsel bij onzekerheid over de gezondheidseffecten van een voorgestelde interventie of blootstelling aan een potentieel schadelijk agens. Ze lijken vaak selectief te zijn toegepast en nu zelfs genegeerd, vooral met betrekking tot COVID-19.‎ ‘First Do No Harm’ Means Not Giving the Covid Vaccination to Young People – Lockdown Sceptics

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.