okt 15, 2020

Pleidooi voor nieuw gezondheidscontract

okt 15, 2020

15 oktober 2020
Karine van ‘t Land, Igor Ivakic en Carla Derijck van Artsen Maatschappij + Gezondheid vinden dat het tijd is voor een nieuw gezondheidscontract. Met niet langer als enig uitgangspunt dat ziekte en dood tegen vrijwel elke prijs voorkomen moeten worden, maar met een breed begrip van gezondheid als basis. “In het nieuwe gezondheidscontract staat de kracht van gezondheid centraal. Het koppelt het belang van het individu aan het belang van het collectief.
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.