nov 19, 2021

Südthüringer Rundschau signaleert dat oversterfte positief gecorreleerd is aan vaccinatiegraad ‎

nov 19, 2021

In het Thüringse deelstaatparlement presenteerde Dr. Ute Bergner, lid van het deelstaatparlement, aan de Thüringse minister van Volksgezondheid Heike Werner een studie over oversterfte in Duitsland. In publicaties van het Federale Bureau voor de Statistiek en het Robert Koch Instituut komen de wetenschappers Prof. Dr. Rolf Steyer en Dr. Gregor Kappler tot de conclusie dat oversterfte in Duitsland nauw gecorreleerd (onderling gerelateerd) is aan de vaccinatiegraad.‎ ‎In het onderzoek staat:‎ ‎”De correlatie is + .31, is verbazingwekkend hoog en vooral in een onverwachte richting. Eigenlijk zou het negatief moeten zijn, zodat je zou kunnen zeggen: hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe lager de oversterfte. Het tegendeel is echter het geval en dit moet dringend worden opgehelderd.” Er is meer onderzoek nodig om conclusies te kunnen trekken.

Bron: Studie zur Übersterblichkeit: „Je höher die Impfquote, desto höher die Übersterblichkeit“ – Südthüringer Rundschau • Meinungsfreudig. Unabhängig. Bürgernah.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.