26 januari grote zoom sessie met medisch professionals.

Tijd voor kennismakingen

Om het mogelijk te maken dat we elkaar weten te vinden en we met elkaar verbinden, organiseren we woensdag 26 januari een zoommeeting voor medici.
Na een algemene introductie is het doel om per specialisme en per regio te verbinden.

Wanneer: woensdag 26 januari – van 20.30 tot 22.00 uur
Voor wie: 
De zoomsessie is exclusief toegankelijk voor artsen/medisch professionals die vriend zijn van het Artsen Collectief.

Let op: Je kunt niet in 1 keer vriend worden en voor de zoom registreren. Word eerst vriend en wacht tot je de bevestingsmail ontvangt. Dit duurt door de week maximaal 24 uur, op voorwaarde dat je de BIG gegevens correct invult. De controle faalt vaak als getrouwde mensen hun nieuwe naam invullen terijl de BIGregistratie nog op de oude naam staat.

Bij succes zullen we dit vaker herhalen.

De aanmeldprocedure is als volgt: Als jouw plek gereserveerd is krijg je binnen 48u een zoomlink toegestuurd. Als het vol is krijg je daar bericht van en kom je op een lijst. Als de datum/tijd je niet past kies dan die optie, dan kom je op diezelfde lijst. Als een nieuwe datum geprikt is krijgen de mensen op de lijst (via een bericht) als eerste de kans om te registreren.
NB: Bij elke nieuwe zoom wordt genoemde lijst leeggemaakt, dus als je weer niet kunt, graag weer even aangeven.

Er is beperkt plek dus wees er snel bij en geef je hieronder op. Doe je best om er ook te zijn maar je hoeft niet af te zeggen als er iets belangerijks tussenkomt. We sturen geen reminders.