apr 2, 2021

Vaccin is effectief onder zorgpersoneel volgens RIVM

apr 2, 2021

“Goedgekeurde mRNA COVID-19 vaccins zijn effectief voor het voorkomen van SARS-CoV-2 infectie. NOS gaf eerder aan dat vaccins de overdracht van virus tegengaat, maar daar zegt dat onderzoek eigenlijk niets over”,  volgens Van Dissel van het RIVM. “De deelnemers zijn vooral zorgpersoneel en hulpdiensten, mensen die kans lopen op verhoogde blootstelling. In deze tussentijdse resultaten – want dat zijn het – zie je dat die mensen heel goed beschermd zijn na vaccinatie. Maar er is niet gemeten of vaccinatie de overdracht van het virus beperkt.”

RIVM: ‘Amerikaanse studie bewijst niet dat vaccins overdracht van virus tegengaan’ | NOS

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.