Wij geven om jouw mentale gezondheid

Webinar ‘van lijden naar leiden’ 11 mei van 20.00 – 21.30 uur.

Terugkijkend op de afgelopen tijd hebben we het met z’n allen flink te verduren gehad. Denk aan de vele discussies over corona, de groepsdruk, het gevoel van uitsluiting, aan huis gebonden zijn, teruggeworpen op jezelf en voor veel mensen ook geldzorgen. De wachtrijen voor de GGZ zijn ellenlang. Het gevolg? Eenzaamheid, negatieve gedachtes, depressies en in sommige gevallen zelfs suïcide. En doordat onze mentale gezondheid een flinke klap heeft gekregen, staat daarmee veelal ook onze fysieke gezondheid onder druk. Dit kan zo niet langer vinden wij. We mogen beter voor onszelf en onze medemens zorgen. 

Vanuit het Artsen Collectief voelen we onze morele en maatschappelijke plicht en willen dan ook een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de mentale gezondheid van jou en je naasten. Want wat wij namelijk aan de andere kant van de medaille zien, is dat er een grote groep professionals, zoals coaches, psychologen, psychiaters, hulpverleners en therapeuten staat te popelen om te helpen. Meerdere tientallen professionals hebben zich al bij ons gemeld!

Daarom organiseren wij samen met een aantal coaches en een psychiater op woensdag 11 mei van 20.00 tot 21.30 uur een webinar met het thema ‘van lijden naar leiden’. Een online bijeenkomst waarbij professionals hun kennis met jou delen om je mentale gezondheid te verbeteren. Maar ook waarin we je vragen beantwoorden, zoveel als we kunnen. 

 

Aanmelden mogelijk tot woensdag 11 mei 12.00 uur.

Aanmelden voor webinar