okt 10, 2021

29 studies tonen aan: natuurlijke immuniteit tegen Covid-19 is robuuster dan vaccinatie

okt 10, 2021

Negenentwintig wetenschappelijke studies tonen aan wat al bekend was en is: natuurlijke immuniteit voor een SARS-type-virus is robuust, langdurig en effectief, zelfs in het geval van mutaties, over het algemeen meer dan vaccins. In feite is dit al in de 20e-eeuwse wetenschap bekend, en eigenlijk al sinds de oudheid.

Bron: Natural Immunity and Covid-19: Twenty-Nine Scientific Studies to Share with Employers, Health Officials, and Politicians ⋆ Brownstone Institute

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.