nov 5, 2023

4,3 miljard vaccins voor 460 miljoen inwoners?

nov 5, 2023

Mr. Carine Knapen, advocaat, activist en burgerjournalist, deelt haar eigen onderzoek naar de gebeurtenissen rondom de coronatijd met Marlies Dekkers in De Nieuwe Wereld.

Noem het een evaluatie die de overheid liever uit de weg gaat. Ze legt in haar gesprek de vinger op een groot aantal zere plekken:

Spookpatiënten

Het viel haar op dat steeds nieuwe parameters voor  aantallen werden geïntroduceerd. Aanvankelijk was het aantal besmettingen van belang, daarna het aantal ziekenhuispatiënten, aldus Knapen. Vervolgens viel het haar op dat ontslagen patiënten niet in mindering werden gebracht op het totaal aantal patiënten, zodat het aantal patiënten te sterk steeg.

Zij meldde deze ‘spookpatiënten’ bij de overheid maar daar werd niets mee gedaan. De Belgische krant Het Laatste Nieuws bevestigde een jaar later Knapens bevindingen. ‘Het ging om de centen voor deze ziekenhuizen. Knapen is ervan overtuigd dat dit wereldwijd zo gebeurde. De cijfers gingen overal gelijk op. ‘Het was een scenario dat werd toegepast op alle landen’, aldus Knapen.

Censuur

Zij verwijst hierbij naar de presentatie van Marc van Ranst in Londen voor Chatham House, een non-gouvernementele non-profitorganisatie waar internationale vraagstukken worden besproken. Hij licht daar de toe te passen angststrategie in geval van een pandemie uitgebreid toe aan het publiek. “Velen mochten hun mening en bevindingen niet uitspreken in de reguliere media” zegt Knapen. Zij zelf werd op sociale media ook zwaar gecensureerd. “De officiële wetenschappers zoals Van Ranst werden echter niet kritisch bevraagd in de reguliere media”, aldus Knapen. Stukje bij beetje ontdekte zij dat de bevolking “over van alles wordt voorgelogen”.

Toelating ondanks ernstige bijwerkingen

“Ursula von der Leyen heeft 4,3 miljard vaccins besteld en betaald voor de hele Europese Unie, bestaande uit 460 miljoen inwoners – dat komt neer op negen à tien injecties per persoon, inclusief baby’s” meldt Knapen.

Ook van de nieuwe generatie vaccins zijn miljoenen besteld. Ze wijst op de voorlopige toelating van de vaccins bij het EMA, waarbij als mogelijke ernstige bijwerkingen zoals myocarditis en pericarditis al werden aangegeven door de fabrikant als mogelijke SAE (Serious Adverse Event). Desondanks werden de vaccins ingezet.

Ander vaccin toegelaten dan getest

In de testfase van de vaccins werden 40.000 mensen onderzocht, 20.000 daarvan kregen een placebo. Maar er is inmiddels ontdekt dat het geteste vaccin niet is ingezet voor de massaproductie van de uiteindelijk op de markt toegelaten vaccins. Daarin is onder andere ‘plasmide-DNA’ met SV40-sequenties  ontdekt. “In de VS zijn hierover verschillende hoorzittingen geweest”, zo zegt Knapen.

Geen effectiviteit

Ze vervolgt: “De databanken VAERS, VigiAccess, EudraVigilance bulken van de gemelde vaccinbijwerkingen. De toenmalige adviseur van het Witte Huis Anthony Fauci publiceerde in 2021 een studie op zijn naam waar letterlijk instaat dat geen enkel vaccin ooit efficiënt is geweest tegen een infectie van de luchtwegen. Bill Gates heeft in Australië gezegd dat de vaccins problematisch zijn omdat ze niet werken”.

Het blijft echter ieders eigen keuze om te prikken vindt Knapen, “maar de media en overheid geven informatie die niet correct is”.

Cognitieve dissonantie

“30% van de bevolking zit in een cognitieve dissonantie waar ze nooit meer uit raken, 30% is wakker en 40% twijfelt”, zo citeert ze de Belgische professor klinische psychologie Mattias Desmet: “Als je om de zes maanden een nieuwe spuit moet zetten dan klopt er iets niet”, en veel mensen haken af.

In België heeft 33% de derde spuit laten zetten en 4,2% van de Belgen heeft de vierde spuit gehaald, zegt Knapen.“Hoewel deze prik is bedoeld om de ouderen te beschermen, krijgen jongeren ook een uitnodiging om de prik te halen”. Waarom, vraagt Knapen zich af.

Eigen verantwoordelijkheid

Knapen ziet om haar heen veel mensen die zich hebben laten vaccineren om hun vrijheid te behouden. Maar in haar eigen omgeving heeft ze twee mensen verloren aan o.a turbokanker. “Het is heel moeilijk de verantwoordelijkheid voor het besluit om jezelf en je kinderen te laten vaccineren te blijven nemen wanneer je achteraf ziet dat het de verkeerde keus is geweest. Men zoekt dan liever de oorzaak van problemen bij iets anders”.

Indekken tegen schadeclaims

“Er is een reden waarom de vaccins niet verplicht werden: bij bijwerkingen kun je dan namelijk nergens terecht”, zo licht Knapen toe. Alleen voor sommige zorgverleners werd het wél verplicht, en velen die dat niet wilden zijn uit de zorg gestapt. En nu haalt men zorgpersoneel uit het buitenland.

Positieve noot

Maar, Knapen eindigt met een positieve boodschap. Volgens haar zal men niet kunnen overgaan tot een werkelijk verplichte vaccinatie zolang de de producenten geen definitieve licentie hebben, en “de prik is zo gammel is dat men licentie aanvraag niet zal aandurven”.

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=kc7-I11H_g0

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.