okt 14, 2021

Aantal Covid-19 gevallen in Florida met 88% gedaald nadat alle beperkingen waren opgeheven

okt 14, 2021

Bijna niemand‎‎ wordt meer ziek in Florida sinds gouverneur Ron DeSantis alle Covid-19-maatregelen heeft opgeheven.‎ ‎‎In de afgelopen zes weken zijn de nieuwe gevallen van Covid-19 met maar liefst 88 procent gedaald, en dat is zonder maskermandaten, vaccinmandaten, sociale afstandsvereisten.‎ ‎Op dit moment staat Florida op de 48e plaats van de 50 staten in termen van aantal Covid-19-virusgevallen, waardoor het op dit moment een van de gezondste staten in het land is.‎

Bron: Florida COVID cases have plunged 88% in the past six weeks with NO MANDATES – NaturalNews.com

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.