nov 11, 2021

Advocaat Stadermann: ’Artsen moeten zich blijven uitspreken ondanks intimidatie IGJ’

nov 11, 2021

Interview met Frank Stadermann. Steeds meer artsen spreken zich openlijk kritisch uit over het huidige corona beleid en over de Covid-19-vaccinaties. Veel van die artsen krijgen problemen met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. De artsen mogen hun “complotdenker” opvattingen niet verkondigen van de Inspectie, die dan ook altijd met maatregelen dreigt.

Hoe kunnen artsen hier het beste mee omgaan? Moeten zij zwichten voor deze intimidatie ? In deze uitzending wordt uitgelegd hoe artsen het beste kunnen reageren. Artsen moeten zich blijven uitspreken. Als de arts Ivermectine off-label wil voorschrijven moet dat protocollair of in overleg met de apotheker kunnen (Geneesmiddelenwet).

Bron: Moeten artsen zwichten voor de intimidatie van de inspectie? Sietske Bergsma & Frank Stadermann – Café Weltschmerz (cafeweltschmerz.nl)

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.