jan 16, 2021

“Als een goed leven uitgangspunt is en niet zo lang mogelijk, zouden de meeste maatregelen opgeheven moeten worden. Filosoof-arts Marli Huijer stelt dat niemand het recht heeft op een zo lang mogelijk leven”

jan 16, 2021

“Als een goed leven uitgangspunt is en niet zo lang mogelijk, zouden de meeste maatregelen opgeheven moeten worden. Filosoof-arts Marli Huijer stelt dat niemand het rechtt heeft op een zo lang mogelijk leven.”

(NRC) 16 januari 2021 Filosoof Marli Huijer: ‘Niemand heeft récht op een zo lang mogelijk leven’ – NRC

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.