jun 1, 2021

Amerikaanse arts aan het woord: “Covid-19 is not about the virus, Covid-19 is about the vaccin”

jun 1, 2021

Op 19 mei jl. interviewde John Leake in Dallas (Texas) dr. Peter McCullough. McCullough is cardioloog en vice-chef geneeskunde aan het Baylor University Medical Center in Dallas, TX en Hoofd faculteit Interne geneeskunde voor het Texas A & M University Health Sciences Center. Hij is de meest gepubliceerde wetenschapper in de geschiedenis van zijn vakgebied.

Het Artsen Collectief vindt het de moeite waard én belangrijk dat mensen kennis nemen van deze video. Deze gerenommeerde Amerikaanse arts benoemt ernstige zaken die in het afgelopen jaar zijn gebeurd – en nog gebeuren – in de aanpak van het virus SARS-CoV-2 en de ziekte COVID-19 die het kan veroorzaken. Hij stelt dat ‘alle wegen naar het vaccin leiden’, waarbij hij ‘grote zorgen uit over de veiligheid van deze vaccins’. McCullough heeft het over een aanpak die ‘mogelijk de grootste wanpraktijken en misdrijf in de geschiedenis van de geneeskunde en de volksgezondheid zullen blijken te zijn’.

Dr. McCullough heeft een aantal keren getuigd in de Senaat . Zijn getuigenis op 11 maart jl. hebben wij ook op onze site gepubliceerd. Hij stelt dat de focus onterecht ligt op vaccinatie en niet op vroegbehandeling, terwijl juist vroege combinatiebehandelingen zo veel levens kan redden.

Het Artsen Collectief deelt zijn zorgen.

We brengen deze video onder de aandacht, omdat we inmiddels weten dat van de mensen die besmet raken met het virus 80% niet ziek wordt. 15% krijgt griepklachten en 5% wordt ziek. Van die 5% wordt 1 à 2% onverhoopt zo ernstig ziek dat ze moeten worden opgenomen. Van deze mensen heeft 94% een duidelijk risicoprofiel.

Omdat het overgrote deel van de mensen geen ernstige ziektelast ervaart van een infectie, is er bij hen geen noodzaak tot vaccinatie. Het vaccineren van de gehele bevolking, waar ook onze Nederlandse overheid op inzet, is volgens het Artsen Collectief dan ook volstrekt onnodig en ook onacceptabel.

Alleen als het middel bewezen veilig
en werkzaam is, zijn wij voor vaccineren. En dan alleen van duidelijke risicogroepen die goed over voor-/nadelen zijn geïnformeerd. Wel of geen vaccinatie dient een vrijwillige, eigen keuze te zijn. Zonder drang of dwang.

Klik hier voor de uitgebreide versie (1 uur, 45 min) van de video met dr. McCullough.

Over dr. Peter McCullough, MD

Toen de COVID-crisis toesloeg, begon Dr. McCullough de medische literatuur te bestuderen om behandelingen te vinden. Hij ging zijn patiënten “off label” behandelen met bestaande medicijnen, omdat zijn patiënten – die positief testten op COVID – door ziekenhuizen naar huis werden gestuurd, zonder behandelingsopties.

Dr. McCullough was toen de hoofdauteur van een studie die is gepubliceerd in American Journal of Medicine. In deze studie zijn goedgekeurde geneesmiddelen die al op de markt waren, samengevat en waarvan is gebleken dat zij succesvol waren in de behandeling van COVID-19-patiënten.

Volgens Dr. McCullough waren er op dat moment meer dan 50.000 artikelen over COVID in de peer-reviewed literatuur, maar geen enkele ging over hoe artsen COVID-19 zouden moeten behandelen.

Na publicatie van deze studie werd het de meest geciteerde studie over COVID. Mensen van over de hele wereld namen contact op met Dr. McCullough om hulp te zoeken bij de behandeling van COVID-patiënten. Hij nam vier dia’s van zijn presentatie en besloot een video te maken om bekend te maken dat er effectieve behandelingen tegen COVID-19 waren.

Zijn video over de effectieve behandelingen ging snel viraal. Binnen ongeveer een week verwijderde YouTube zijn video en verklaarde dat het de voorwaarden van hun gemeenschap schond.

 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.