jun 8, 2021

Amerikaanse FDA gevraagd vaccins nog niet goed te keuren

jun 8, 2021

Een groep clinici, wetenschappers en patiëntenvertegenwoordigers hebben een ‎‎‎‎formele “Burger Petitie”‎‎ ‎ingediend bij‎‎ de Amerikaanse Food and Drug Administration om “volledige goedkeuring” van een covid-19-vaccin uit te stellen. De boodschap daarbij is: “Vertragen en de wetenschap goed krijgen. Er is geen legitieme reden om haastig een licentie te verlenen voor een coronavirusvaccin. Wij zijn van mening dat het bestaande bewijs (…) op dit moment eenvoudigweg onvoldoende is om adequaat te beoordelen of de klinische voordelen opwegen tegen de risico’s in alle populaties.”‎

Bron: Why we petitioned the FDA to refrain from fully approving any covid-19 vaccine this year – The BMJ

Zie standpunt Artsen Covid Collectief Vaccinatie – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.