dec 21, 2021

Antihistaminica tegen Covid-19

dec 21, 2021

In Zuid-Afrika worden antihistaminica (geneesmiddelen met remmende werking bij het ontstaan van allergische ziekteverschijnselen) succesvol tegen Covid-19 ingezet.

Dr. Shankara Chetty ontdekte dat bij al zijn patiënten op de achtste dag een allergische reactie optreedt. De allergie veroorzaakt kortademigheid en verergert als zij niet wordt behandeld. Chetty behandelt deze reactie met on-label geneesmiddelen.

Bron: 8Days.org

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.