okt 1, 2021

Antiviraal middel lijkt te helpen

okt 1, 2021

Het orale antivirale Molnupiravir vermindert het risico op ziekenhuisopname of overlijden met ongeveer 50 procent in vergelijking met placebo voor patiënten met milde of matige Covid-19 in positieve tussentijdse analyse van fase 3-studie‎.

Bron: Merck and Ridgeback’s Investigational Oral Antiviral Molnupiravir Reduced the Risk of Hospitalization or Death by Approximately 50 Percent Compared to Placebo for Patients with Mild or Moderate COVID-19 in Positive Interim Analysis of Phase 3 Study – Merck.com

Artsen Collectief vindt dat het op de markt komen van behandeling nog een reden is om het massaal vaccineren te stoppen.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.