mrt 18, 2021

Covid-19 was ook voor de wetenschap desastreus

mrt 18, 2021

De COVID-19-pandemie en lockdowns zijn niet alleen verwoestend geweest voor de samenleving, ze hebben ook een huiveringwekkend effect gehad op de wetenschappelijke gemeenschap. Om de wetenschap te laten gedijen, moeten tegengestelde ideeën openlijk en krachtig worden besproken, ondersteund of tegengegaan op basis van wetenschappelijke verdienste.‎ Dit artikel geeft o.a het voorbeeld van vijf gerenommeerde wetenschappers die met de tegenwoordige ‘inquisitie’ te maken kregen. One Of The Lockdowns’ Greatest Casualties Could Be Science (thefederalist..com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.