mrt 23, 2021

Gezondheidswerkers lopen bij goede slaap en tevredenheid met het werk minder kans op ziekte, ook al gaan ze met besmette patiënten om.

mrt 23, 2021

Voor elk extra uur slaap ‘s nachts daalde het risico op COVID-19 bijvoorbeeld met 12% in een studie onder 2.844 eerstelijns gezondheidswerkers uit 6 verschillende landen. Onderzoekers pleiten voor een meer holistische visie op gezondheid, door niet op hygiene gebaseerde risicofactors ook te betrekken.COVID-19 illness in relation to sleep and burnout | BMJ Nutrition, Prevention & Health

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.