feb 18, 2021

Immuunontduiking maakt het nodig om opnieuw na te denken over bestrijdingsstrategie

feb 18, 2021

Het snel ontstaan van mutanten vraagt voortdurende aanpassing van ons immuunsysteem en vaccinatiestrategie. Dit artikel pleit voor het verlaten van de strategie die tot nu toe op angst is gebaseerd en stelt een beleid gericht op beschermen van risicogroepen m.b.v. een zogenaamd sociaal contract voor. De auteurs zijn leden van de Franse COVID-19 wetenschappelijke adviesraad. Immune evasion means we need a new COVID-19 social contract – The Lancet Public Health
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.