mei 31, 2021

Artikelen Lockdowns in Taiwan: mythe en feiten

mei 31, 2021

Terwijl we het aantal Covid-gevallen en sterfgevallen in veel delen van de wereld zien afnemen, kunnen we proberen de pandemie te begrijpen. Door de strategieën en resultaten van verschillende landen te meten kunnen we de effecten evalueren. ‎

Bron: Lockdowns in Taiwan: Myths Versus Reality – AIER

Het Artsen Collectief vindt dat het huidige generieke coronabeleid ingrijpt op elk vlak van onze samenleving en ons mens-zijn. Het Artsen Collectief gelooft dat dit beleid onze gezondheid meer schaadt dan dat zij die bevordert of beschermt. Het middel mag niet erger zijn dan de kwaal.

Meer lezen over onze standpunten. 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.