mei 16, 2020

Artsen Alaattin Ozdemir en Jan Grandjean pleiten voor een bredere kijk op de Coronacrisis.

mei 16, 2020

Twee Twentse artsen zeggen dat het tijd is voor een andere aanpak en vinden dat er niet alleen naar sterfte moet worden gekeken: “Er moet hoe dan ook een keer gestopt worden met het aanjagen van een angstcultuur. Gewoon leven. Maar wel gezond leven. Mensen moeten hun eigen weerstand op peil brengen.”

#VanAngstnaarVertrouwen

Lees hier het artikel : https://www.tubantia.nl/enschede/twentse-artsen-tijd-voor-een-andere-aanpak-niet-alleen-naar-sterfte-kijken~a0f8bb79/ 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.