okt 17, 2022

Artsen Collectief volgen zonder sociale media? Dat kan met RSS!

okt 17, 2022

Wilt u nieuwsberichten van het Artsen Collectief ontvangen zodra ze worden gepubliceerd? Niet wachten op Twitter, Instagram, Telegram of de nieuwsbrief?

Dat kan eenvoudig door op uw computer of telefoon een RSS-reader te installeren en onze website toe te voegen. RSS, een afkorting van Really Simple Syndication kijkt op een website of er een nieuw bericht is gepubliceerd en kopieert dat zodra dat het geval is in een handig overzicht. Een beetje zoals in een mailbox van uw e-mailaccount.

Bijkomend voordeel is dat u uw eigen nieuwsoverzicht kunt maken – bijna iedere website heeft wel een RSS-service, ook al zeggen ze het zelf niet expliciet. En de berichten komen binnen zonder banners, pop-ups of reclame.

U kunt kiezen uit verschillende gratis RSS-readers, bijvoorbeeld voor Windows, Mac, Linux, iPhone of Android.

Met een RSS-reader bent u niet afhankelijk van de grillen van de sociale media of van uw e-mailprogramma.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.