jan 29, 2021

Basisonderwijs draagt niet bij aan virusverspreiding wanneer kinderen en medewerkers zich aan richtlijnen houden

jan 29, 2021

In schoolgemeenschappen (basisonderwijs) is een lagere besmettingsgraad gevonden dan in de omliggende woongemeenschappen. Voor beiden gelden dezelfde richtlijnen (afstand bewaren en mondkapjes dragen), aldus het rapport dat 26 januari 2021 werd gepubliceerd op de site van CDC (de Amerikaanse RIVM).

COVID-19 Cases and Transmission in 17 K–12 Schools — Wood County, Wisconsin, August 31–November 29, 2020 | MMWR (cdc.gov)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.