mei 27, 2021

Bescherm kinderen tegen de coronamaatregelen

mei 27, 2021

Hef alle maatregelen op, vaccineer alleen kwetsbare mensen en stop met testen.
Kinderen en jongeren zijn onderworpen aan beperkingen die een gevaar zijn voor hun fysieke en mentale gezondheid, hun sociale leven, hun educatieve prestaties en hun toekomst, waardoor ernstige schade wordt berokkkend aan de hele generatie. Aldus het rapport van Pandemics.

Het Artsen Collectief vindt dat het huidige generieke coronabeleid ingrijpt op elk vlak van onze samenleving en ons mens-zijn en pleit voor een risicogestuurd beleid met zo min mogelijk nevenschade en waarbij gezondheid wordt gestimuleerd.

Bron: Rapport Pandata – Pandemics – Data & Analytics: PANDA-The-Declaration-for-the-Protection-of-Children-and-Young-People.pdf (pandata.org)

Meer lezen over het standpunt van het Artsen Collectief mbt Nevenschade >

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.