nov 25, 2021

Bij onderzoek naar het effect van vaccinatie op de menstruatiecyclus bij 5000 vrouwen vóór de menopauze bleek dat na vaccinatie bij 20% een verstoring van de menstruatie optrad

nov 25, 2021

Er werden 33 verschillende variabelen onderzocht, het bleek dat roken en een eerder doorgemaakte SARS-CoV-2 infectie risicofactoren vormden. De symptomen wisselden tussen een uitblijven van de menstruatie tot heftig vloeien.

Bron: COVID-19 vaccination and menstrual cycle changes: A United Kingdom (UK) retrospective case-control study | medRxiv

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.