apr 7, 2021

Bijwerkingen van vaccin topje van ijsberg zeggen artsen en wetenschappers

apr 7, 2021

Artsen en wetenschappers uit dertig landen geven commentaar op de uitspraken van de European Medicines Agency (EMA). Ze vinden het risico op bloedingen en stollingen bij jongere mensen wel groot en niet in verhouding staan tot risico wat ze lopen bij blootstelling aan het virus.

EMA gaat niet in op aanbod om mee te denken.

Re-issued Press Release: Doctors and Scientists Accuse Medical Regulator of Downplaying COVID-19 Vaccine Dangers | by Doctors for Covid Ethics | Apr, 2021 | Medium

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.