aug 6, 2021

BPOC2020 sommeert minister De Jonge de vaccinaties stil te leggen

aug 6, 2021

Op 5 augustus heeft de advocaat van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC) middels een brief, die ook aan het RIVM is gestuurd, dem. minister De Jonge gesommeerd de vaccinatiecampagne onmiddellijk stil te leggen.

De bewijsstukken bestaan, behalve uit ruim 2.000 meldingen (waaronder 1.137 sterfgevallen) gedaan bij het meldpunt vaccinatie van de BPOC2020, uit een op basis van deze meldingen door gerenommeerde deskundigen opgesteld onderzoeksrapport waarin volgens BPOC2020 aangetoond zal worden dat de vaccinaties tot aanzienlijke gezondheidsschade en zelfs de dood kunnen leiden.

Zie persbericht BPOC >

Het Artsen Collectief staat niet achter de huidige strategie om de gehele bevolking te vaccineren. Wij vinden dit onnodig en zelfs onverantwoord. Meer onderzoek is nodig. Meer lezen over ons standpunt omtrent vaccineren >

 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.