aug 14, 2020

Brief aan de kamer

aug 14, 2020

Op 11 augustus stuurden wij een aangepaste versie van de brandbrief (link) aan 230 kamerleden.

Ons doel is om het kabinet te wijzen op zijn verantwoordelijkheid om de proportionaliteit en nevenschade van maatregelen te allen tijde mee te laten wegen in hun keuze tot maatregelen, genomen in het licht van verbetering van de volksgezondheid. Daarnaast streven wij naar het scheppen van een beter perspectief rondom getallen van besmettelijkheid en ernst van COVID-19.

Wij ontvingen reacties van de SP en de Partij van de Dieren waarin zij aangaven de tijdelijke wet noodmaatregelen niet te zullen ondersteunen. Ook gebruikte het Forum voor Democratie onze brief om hun vragen voor het debat over de coronamaatregelen te formuleren.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.