apr 10, 2021

Britse expert: “Sneltesten zijn niet betrouwbaar”

apr 10, 2021

Sinds 31 maart 2021 zijn zelfsneltesten bij enkele apotheken te koop. De Britse hoogleraar biostatistiek Jon Deeks is sceptisch. “Er is veel bewijs dat veel mensen die negatief testen bij de sneltest, wel degelijk besmettelijk zijn. ‘Het grote risico van de sneltesten is dat je de zaken verergert’, zegt deze Britse expert – NRC

Het Artsen Covid Collectief vindt dat massaal testen vooral andere nadelen heeft, zie Massaal (snel)testen medisch gezien onacceptabel – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.