jul 6, 2021

Britse ministers geadviseerd om gezonde kinderen niet te vaccineren

jul 6, 2021

Ministers in het Verenigd Koninkrijk zullen worden geadviseerd tegen de massale uitrol van COVID-19-vaccinaties voor kinderen jonger dan 18 jaar, totdat wetenschappers zicht hebben op de risico’s. ‎Deskundigen staan op het punt een tussentijds advies te geven voor vaccinatie van kinderen.

Bron 16 juni: UK ministers to be advised against mass vaccination for children – The Telegraph | Reuters zie voor Artsen Covid Collectief “Geen gok nemen met onze kinderen” – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.