dec 16, 2021

Brownstone Institute publiceert: het falen van de maatregelen wordt door meer dan 400 onderzoeken aangetoond

dec 16, 2021

De grote hoeveelheid bewijsmateriaal (vergelijkende onderzoeksstudies en hoogwaardige stukken bewijs en rapportage die relevant worden geacht voor deze analyse) toont aan dat Covid-19-lockdowns, maskers, schoolsluitingen en mondkapjesverplichtingen hebben gefaald in hun doel om de overdracht te beteugelen of sterfgevallen te verminderen. Dit restrictieve beleid was ineffectief en verwoestend, en veroorzaakte vooral aan de kwetsbaren in samenlevingen enorme schade. ‎‎Bijna alle regeringen hebben geprobeerd verplichte maatregelen door te voeren om het virus onder controle te krijgen, maar geen enkele regering kan aanspraak maken op succes.

Een recente studie (voorpublicatie) geeft de essentie en de catastrofe weer van een lockdown-maatschappij en de psychologische uitholling van onze kinderen, door te kijken naar hoe jonge kinderen leren (3 maanden tot 3 jaar oud). De conclusie over alle maatregelen is dat “kinderen geboren tijdens de pandemie significant verminderde verbale, motorische en algemene cognitieve prestaties hebben in vergelijking met kinderen geboren vóór de pandemie. De resultaten benadrukken dat zelfs in afwezigheid van directe SARS-CoV-2-infectie en Covid-19-ziekte, de omgevingsveranderingen die gepaard gaan met de Covid-19-pandemie een aanzienlijke en negatieve invloed hebben op de ontwikkeling van zuigelingen en kinderen.”

Bron: More Than 400 Studies on the Failure of Compulsory Covid Interventions ⋆ Brownstone Institute

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.