feb 1, 2021

Bundel krachten om de negatieve effecten van de lockdown te beperken

feb 1, 2021

“De pijn van de harde, lange lockdown is hevig en wordt overal in het land gevoeld. Dagelijks uiten zorgverleners en belangenbehartigers van jongeren, ouderen, specifieke (patiënt)groepen hun noodkreten in de media. Samenwerking tussen alle verschillende hulpdiensten is noodzakelijk vanuit één coördinerende instantie.”

Blog door Marleen Kraaij – Dirkzwager, arts Maatschappij + Gezondheid in Elburg en Nynke Postma, anesthesioloog – intensivist in Winterswijk in Zorgvisie.

BLOG ‘Krachten bundelen om negatieve bijwerkingen lockdown te beperken’ – Zorgvisie

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.