nov 2, 2020

C19study.com: vroege behandeling van Covid-19 met HCQ heeft hoge werkzaamheid

nov 2, 2020

29 oktober 2020 De website C19study.com verzamelt en categoriseert alle Covid19-studies naar de middelen HCQ, Vitamine D, Ivermectin, LY-CoV, Remdisivir, Zink en REGN-COV2. Op basis van 155 studies naar HCQ, waarvan 92 peer reviewed, concluderen ze een hoge werkzaamheid van HCQ: 100% van de early treatment studies zijn positief, 64% van de late treatment studies. Links naar alle publicaties zijn opgenomen op de website.
Bij de frequently asked questions meer over de achtergrond van de wetenschappers achter de website en hun strategie voor welke onderzoeken ze op hun website meenemen.
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.