jan 18, 2021

China dringt aan op stoppen van vaccineren nu er in Noorwegen 33 patiënten zijn overleden na vaccinatie en Duitsland 10 overlijdens onderzoekt

jan 18, 2021

“China dringt aan op stoppen van vaccineren nu er in Noorwegen 33 patiënten zijn overleden na vaccinatie en Duitsland 10 overlijdens onderzoekt.”

(The Defender) 18 januari 2021 (2) China Health Experts Call for Suspension of COVID Vaccines as Norway Investigates 33 Deaths, Germany Probes 10 Deaths • Children’s Health Defense

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.