dec 14, 2021

Consensus 15.000 artsen en medisch wetenschappers over het vaccineren van kinderen

dec 14, 2021

Een internationale groep artsen en medisch specialisten komt na 20 maanden uitgebreide research, miljoenen behandelde patiënten, honderden uitgevoerde klinische proeven en wereldwijd gedeelde wetenschappelijke data tot de gezamenlijke conclusie dat gezonde kinderen en personen die hersteld zijn van Covid-19 uitgezonderd zouden moeten zijn van vaccinatieverplichting en sociale beperkingen.

Zij vragen extra aandacht hiervoor nu in meerdere landen gezonde kinderen gedwongen gevaccineerd gaan worden, zonder dat zij daar zelf een voordeel van hebben. Hetzelfde geldt voor ieder die de ziekte al heeft doorgemaakt.

15.000 artsen en medisch wetenschappers ondertekenden de zg. Rome Covid Verklaring om burgers bewust te maken van de fatale gevolgen van het verstoren van levensreddende behandelingen en van het onderdrukken van een open wetenschappelijk debat.

Bron: https://globalcovidsummit.org/news/thousands-of-physicians-and-scientists-reach-consensus-on-vaccinating-children-and-natural-immunity

Meer lezen over onze zorgen rondom het vaccineren van kinderen? Ga naar onze onderbouwingspagina Kinderen >

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.