feb 25, 2021

Coronaziekte is nauw geassocieerd met cardiaal lijden

feb 25, 2021

Een aanzienlijk deel van de Amerikaanse Covid‐19-ziekenhuisopnames kan worden toegeschreven aan cardiometabole aandoeningen. Deze resultaten kunnen helpen bij het opstellen van preventiestrategieën om de Covid-19 zorglasten te verminderen.‎ Coronavirus Disease 2019 Hospitalizations Attributable to Cardiometabolic Conditions in the United States: A Comparative Risk Assessment Analysis | Journal of the American Heart Association (ahajournals.org)

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en ontvangt u 10% korting op artikelen in onze webshop. Daarnaast blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.