aug 10, 2021

Covid-19 vertoont, ondanks alle inspanningen, een bekend natuurlijk verloop

aug 10, 2021

Een centrale conclusie moet zijn dat ondanks al onze inspanningen, dit SARS-Cov-2-virus heeft gedaan wat een virus altijd doet. Het verspreidde zich over populaties via golven van infectie van drie tot vier maanden, zoals rimpelingen door een steen in een vijver ontstaan. Dit herhalende patroon van stijgingen en dalingen in virusprevalentie is over de hele wereld voldoende te zien in de wereldwijde sterftegrafiek.‎

Bron: Assembling Covid Jigsaw Pieces Into a Complete Pandemic Picture – The Daily Sceptic

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.