okt 3, 2020

Crimes against humanity

okt 3, 2020

Duitse advocaat Reiner Fuellmich noemt de Corona crisis een “corona fraud scandal” en plant internationale zaken tegen overheden voor crimes against humanity. In dit filmpje legt hij uit waarom.

Update 26 maart 2021: het filmpje in dit nieuwsitem is inmiddels verwijderd van youtube. Deze website geeft de actuele stand weer van de juridische procedures die Reiner Fuellmich in Duitsland met enkele collega’s voert in verband met de coronamaatregelen.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.