okt 24, 2021

De Andere Krant kopt: “Zorgen om oversterfte in Nederland”

okt 24, 2021

In Nederland en diverse andere Europese landen is sinds dit voorjaar sprake van een opvallende oversterfte, zo blijkt uit cijfers van CBS en andere officiële internationale instanties. Volgens deskundigen is dit niet toe te schrijven aan Covid-19. Ze sluiten een verband met het coronabeleid niet uit.

Bron: https://deanderekrant.nl/nieuws/zorgen-om-oversterfte-in-nederland-2021-10-23

Het Artsen Collectief sluit zich aan bij de stelling van wetenschappers dat meer onderzoek nodig is om conclusies te trekken.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.