mrt 16, 2021

De arts in het publieke debat

mrt 16, 2021

Interview met Bertho Nieboer bij de Grand Rounds van het Radboudziekenhuis door Jan Kremer. Nieboer sprak eerst over het ontstaan van Medisch Contact als een initiatief van artsen die zich verzette tegen de bezetter. Hij was heel omzichtig aan het worstelen met “het evenwicht tussen de rol als opinieblad en anderzijds dat artsen rekening moeten houden met wat hun woorden voor effect kunnen hebben”, dat is dus newspeak voor niet al te afwijkend zijn, wat hij natuurlijk niet zei.  (338) Grand Round 94 – YouTube

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.