nov 4, 2021

De Coronacrisis nuchter en kritisch bekeken

nov 4, 2021

Vooraanstaande wetenschappers en artsen bekijken de Coronacrisis op een nuchtere en kritische manier. Hoe ernstig is de huidige situatie en hoe dodelijk zijn mutaties? Is een gezonde, wetenschappelijke discussie nog mogelijk? Hoe zit het met angst, censuur en de rol van de media?

Van mondkapjes en schoolsluitingen tot de avondklok en lockdowns; werken deze maatregelen wel? Is de PCR-test geschikt voor diagnostisch onderzoek? Zijn vaccins de enige manier om uit de crisis te komen of zijn er ook goedkope medicijnen beschikbaar? Hoe zit het met de natuurlijke immuniteit? Is het verstandig om te vaccineren midden in een pandemie of kun je beter alleen de kwetsbaren beschermen?

Wat is het grote verschil tussen de traditionele vaccins en de nieuwe mRNA- en vectorvaccins van o.a. Pfizer en Moderna? En hoe veilig zijn ze?

Wat is de noodzaak van het coronapaspoort? Bevinden we ons op een hellend vlak?

Met o.a. Prof. Dr. Theo Schetters – immunoloog en vaccinoloog Universiteit Pretoria, Prof. Ronald Meester – hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening VU Amsterdam, Dr. Jan Bonte – neuroloog, Dr. Robert Malone – co-uitvinder mRNA vaccinatie technologie, Drs. Maurice de Hond – analist en opiniepeiler, Prof. Dr. Mattias Desmet – professor psychologie Universiteit Gent, Emeritus Prof. Dr. Jan Grandjean – hartchirurg, Mr. drs. Raisa Blommestijn – rechtsgeleerde en filosoof, drs. Sam Brokken – lector Hogeschool Hassel.,

Bron: Wetenschappers met een kritische blik op de Corona crisis (rumble.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.