okt 29, 2021

De Lancet publiceert: Ook volledig gevaccineerden kunnen het virus overdragen

okt 29, 2021

Vaccinatie vermindert het risico op virusinfectie met de Deltavariant. Niettemin hebben volledig gevaccineerde personen met doorbraakinfecties een virale lading die vergelijkbaar is met niet-gevaccineerden en kunnen ze de infectie overbrengen in huishoudelijke omgevingen, inclusief naar volledig gevaccineerde contacten.

Bron: Community transmission and viral load kinetics of the SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) variant in vaccinated and unvaccinated individuals in the UK: a prospective, longitudinal, cohort study – The Lancet Infectious Diseases

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.