nov 2, 2020

De twee cruciale fouten van het Engelse SAGE volgens Dr. Mike Yeadon

nov 2, 2020

21 oktober 2020 –  Dr Mike Yeadon werkte 30 jaar bij Pfizer in onderzoek naar nieuwe medicijnen, met als laatste functie Vice President & Chief Scientist for Allergy & Respiratory.
In dit artikel beschrijft hij dat de Engelse SAGE twee cruciale fouten maakt in het modelleren van de Corona-virus uitbraak. “Error 1: Assuming that 100% of the population was susceptible to the virus and that no pre-existing immunity existed. Error 2: The belief that the percentage of the population that has been infected can be determined by surveying what fraction of the population has antibodies.
Door deze twee volgens Dr. Yeadon foute aannames gaat SAGE ervan uit dat de uitbraak nog altijd in een beginfase is. Dr Yeadon stelt dat het logischer is dat de ‘susceptible population’ minder dan 40% of zelfs 30% is en het aantal mensen dat immuun is zo groot dat er geen grootschalige uitbraken meer zullen zijn.
Dr. Yeadon schreef eerder dit artikel over het gevaar van valse positieve PCR testen.
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.