mrt 16, 2021

De WHO geeft toe dat positieve testen geen basis kunnen vormen voor een lockdown

mrt 16, 2021

De Wereldgezondheidsorganisatie geeft een jaar later toe dat alle PCR-tests die worden uitgevoerd met een drempel van 35 cyclussen (Ct) of hoger ongeldig zijn. Maar dat is wat ze in januari 2020 aanbevolen, in overleg met het virologieteam van het Charité Ziekenhuis in Berlijn.‎ The WHO Confirms that the Covid-19 PCR Test is Flawed: Estimates of “Positive Cases” are Meaningless. The Lockdown Has No Scientific Basis – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.